Salgsbetingelser

1. Generelt

Disse betingelsene gjelder for kjøp av gavekort hos Inspirit Tattoo AS. Disse betingelsene vil sammen med din bestilling utgjøre et samlet avtalegrunnlag for bestillingen.

Selger er: Inspirit Tattoo AS, org.nr: 925 372 897, adresse: Pedersgata 47, 4013 Stavanger, og blir i det følgende benevnt Inspirit Tattoo, vi, oss eller selger.

Kjøper er: personen som står oppgitt i bestillingen, og blir i det følgende benevnt deg, du, dere, deres, ditt eller kjøper

2. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk,

vår markedsføring eller på annen måte.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere en ordre eller deler av den, dersom den avviker fra det vi har tilbudt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte ikke samsvarer med tilbud gitt av oss, f.eks. ved antallsbegrensninger ol.

Inspirit Tattoo er bundet av den prisen som er opplyst til deg ved utsjekk fra kassen, se også punkt 3 nedenfor.
Ved avvik på vårt lager eller hvis en vare er utsolgt kan din bestilling, eller deler av den bli kansellert. Ved en slik situasjon vi du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet.

Inspirit Tattoo vil sende en ordrebekreftelse når bestillingen er foretatt. Selger må deretter gi deg beskjed, hvis noe er utsolgt. Dine kvitteringer fra Selger vil bli levert til deg ved at de blir lastet opp på «Min konto/Ordrer», på den antatte leveringsdatoen, uavhengig av hvilken betalingsmåte som er valgt. 

3. Priser

Gavekort er unntatt merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før fullføring av en bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

Prisene er i stadig forandring og vi tar forbehold om prisendringer frem til gjennomføringen av hvert enkelt kjøp, som følge av endrede priser fra våre leverandører eller valutaendringer.

4. Gavekortet

  • Gavekortet er upersonlig og er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.
  • Gavekortet kan ikke innløses i kontanter.
  • Tapt gavekort erstattes ikke.
  • Kjøpte gavekort kan ikke refunderes etter fullført ordre

5. Betaling

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg ved checkout gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort, Vipps, faktura eller delbetaling.

Ved valg av faktura eller delbetaling som betalingsmåte vil det inngås egne avtaler for finansieringen, og du vil motta informasjon og avtaledokumenter fra den aktuelle leverandøren av finansieringen ved checkout.

Ved bruk av kort eller Vipps vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Det vil si ved fullføring av checkout. Når ordren er sendt vil kjøpesummen bli belastet

6. Betaling med kort

Vi forplikter oss i utgangspunktet ikke til å oppbevare kortnummer utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

For å gjøre det enklere å kjøpe gavekort og betale depositum hos oss neste gang kan du, ved betaling i kassa, selv velge å lagre kortinformasjonen din sikkert hos oss. Det er viktig at du logger deg ut av kundekontoen din når du har avsluttet handelen. Du er selv ansvarlig for ikke å dele brukernavn og passord med andre. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PCI Level 1-sertifisert.

7. Levering av gavekort

Du kan ved checkout velge å hente bestillingen din hos Inspirit Tattoo kostnadsfritt, eller at gavekortet sendes som pakke i postkassen for 39 kr til den adressen som er oppgitt ved checkout.

Alle generelle leveringstider som er oppgitt på Inspirit Tattoo må anses som veiledende. Når leveringstid er oppgitt i antall dager, menes hverdager, og befrakters tid kommer alltid i tillegg. Selger forbeholder seg retten til å endre oppgitt generell leveringstid uten nærmere varsel. 

Dersom leveringen av gavekortet blir forsinket, vil Inspirit Tattoo gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje.

Dersom leveringen blir forsinket har du rett til å heve kjøpet. Ved heving av kjøp grunnet forsinket levering, vil vi tilbakebetale kjøpesummen innen 14 dager. Tilbakebetalingen av kjøpesummen skjer ved samme betalingsmiddel som du benyttet ved bestilling.

Levering av gavekortet skjer på den måte, på det sted og på eller innen det tidspunkt som er avtalt (se punkt 1 og 2 ovenfor). Inspirit Tattoo har ansvar for gavekortene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

For hjemlevering må du være hjemme for å signere for levering.

8. Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som ellers angår kjøp av gavekort følger norsk rett og hører inn under de ordinære tvisteløsningsorganer og domstoler, med Stavanger tingrett som verneting ved eventuell behandling for tingrett.